torstai 27. syyskuuta 2012

Torstai

Nää torstait on aina siitä kivoja, että kun aamulla herää, niin tietää seuraavana päivän olevan perjantai. Sit jos lähetään ettii oikeesti torstaipäivien positiivisia puolia, niin rehellisesti sanottuna ei heti ensimmäisenä pompahda mitään mieleen. Tässä jaksossa mun kouluviikon ehdottomasti puuduttavin päivä sattuu olemaan just torstai. Aamulla vähän amisenkkuu ja varausjärjestelmii ja iltapäivästä mun "lempiainetta" psykologiaa ja ruotsia lukion puolelta. Unelma päivä, eikö?

Torstaisin mulla on kuitenkin treenit ja vielä ihan parhaassa porukassa, niin se nostaa melko paljon torstain fiiliksiä. Ne vaan sattuu olemaan illalla kaheksalta, joten ennen sitä kellon aikaa ei yleensä paljoo huvita mikään. Tänään oli kuitenkin poikkeus, koska lähettiin Nooran kans pikkuselle iltapäivävisiitille keskustaan. Käytiin syömässä Café Picnicissä, shoppailtiin Forumin vaatekaupoissa ja lopuks päädyttiin vielä Alkoon. Löysin itelleni yhet farkut, vähän koulutarvikkeita ja sit tietenkin pari pulloa Alkosta, onhan huomenna taas monta syytä juhlia.

Huomenna tarkotuksena olis ensin alotella Caron luona, jonka jälkeen lähetään porukalla kohti Kaivoo ja Midnatt Grand Openingia. Ostettiin sinne vip-liput tossa pari viikkoo sitten, toivotaan siis et tää kauan odotettu ilta olis myös odottamisen arvonen. Huomenna tosiaan meillä on juhlakaluja kaksin kappalein, Auralla oli synttärit tiistaina ja Carolla tänään. Paljon onnea muru!



 


Ehkä parasta mitä tiiän, picnicin kana-ceasar salaatti!

Noora


 


Kuppi kahvii ja rakas kone, tästä tää kouluprojektien vääntäminen alkaa...

 

Uus mekko huomiselle..sellanenkin oli näemmä pakko hankkia.

Tanti auguri amore mio! Nyt Carokin on vihdoin 18-vuotias ;)

Nyt eipä kai tässä muuta, pakko alkaa vääntää koulutehtäviä urakalla, et viikonloppuna voi sit vähän sluibailla. Kohta lähetään moikkaa Ukkia Pietan ja Juuson kans, sit vihdoin treenit. Kai tää torstaimasennus onkin vaan asennekysymys, kyllä näistäkin päivistä näemmä mukaviakin saa tehtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti