sunnuntai 13. marraskuuta 2011

A day in Tallinn

Eilen käännettiin vaihde vapaalle ja otettiin suunnaks Tallinna mun parhaankaverin Emmin kans. En yleensä käytä "paraskaveri" -nimitystä, mut Emmistä on oikeesti tullu mulle kun oma sisko. Ollaan tunnettu jo hiekkalaatikko -iästä asti ja ehkä siinä on just syy siihen, et miks meillä on niin läheiset välit.

Meijän aamu starttas jo seittemän pintaan ja lähettiin kohti Länsiterminaalia. Sieltä me hypättiin Tallink Superstarin kyytiin ja seilattiin Suomenlahden yli Tallinnaan. Aluks vaan shoppailtiin ja kierreltiin ympäri Vanhaakaupunkia. Ite en löytäny hirveesti mitään ostettavaa, mut Emmi shoppaili sit munkin puolesta.

Iltapäivällä mentiin syömään yhteen ravintolaan, jonka nimi oli Von Krahli Aed. Se oli ihan huippu mesta ja siellä oli hyvää ruokaa kuin myös hyvä hintalaatusuhde. Emmi söi jotain kanapastaa ja mä risottoo, ruokajuomana oli lasilliset portugalilaista Vinho Verdee. Kahvit käytiin juomassa Café Josephinessa, joka on mulle ihan vakio, kun liikun siellä päin.

Loppuillasta käytiin vielä ostamassa vikat ostokset sataman läheltä. Aikaa jäi kuitenkin vielä ihan reilusti, joten hetken mielijohteesta päätettiin lähteä takasin Vanhaankaupunkiin jonnekin terassille. Löydettiin heti Raekoja Platsilta sellanen kiva, jossa käytiin juomassa drinkit. Sen jälkeen matka kävi takasin satamaan ja myöhemmin takasin Suomeen. Päivä oli ihan mahtava ja tällasia spontaaneita reissuja olis kiva tehdä enemmänkin. Se oli loistava irtautuminen arkimurheista. Kiitokset vielä matkaseuralle Emmille! :) ja nyt loppuun muutama kuva meidän reissusta...Raekoja Plats, tossa takana näkyy se terassi
Vinho Verde


Sienirisotto 4 euroo, ei tosiaan ollu kallis paikka!

Emmi ja jälkkärit

Strawberry Margarita

The best girl in the world

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti