sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Superviikonloppu


Ihan mahtava viikonloppu takana ja edessä viimeset 5 päivää ennen syyslomaa. Vois siis jopa sanoa, et fiilikset on myös mitä mahtavimmat. Opiskelu on oikeesti ihan kivaa, mut sen ohella viikonloput on parasta mitä tiedän. Tää viikonloppu oli todellakin täys 10!

Perjantaina koulun jälkeen alko armoton laittautuminen mun kaverin Annikan 18v synttäreille. Mentiin porukalla Mikonkadun Amarilloon syömään. Annika oli tosi nättinä ja hauskaa riitti koko illan ajan. Amarillosta porukka suunnisti Helsingin Onnelaan ja sit "me alaikäset" lähettiin jokanen omille teille, mä suunnistin vaan takasin kotiin.

Annika ja minä

Lauantaina oli jokavuotisten turkismessujen aika. Mentiin sinne melkein koko perheen voimin myymään meijän mamin käsintehtyjä koruja. Ne messut on aina ollu ihan kivat, hieno muotinäytös ja hyvää ruokaa. Ite siihen turkistarhaukseen ja ylipäätään turkiksiin en sen suuremmin ota kantaa, koska nään asioiden molemmat puolet, niin edut kun myös ne haitat. Niitä haittoja on kuitenkin jonkunverran enemmän. Jokatapauksessa kauppa kävi ja muotinäytös oli tänä vuonna erityisen hieno.

Siskon kans edustetaan  


Tuulia Jolla -collection koruja

 
Iltapäiväkahvit ennen muotinäytöstä


Rakastuin tähän, mun lempiväri!

Messujen jälkeen lähettiin tyttöjen, toiselta nimeltä "Helmichicksien" kans istumaan iltaa. Tää Helmichicks -nimitys tulee meijän koulun nimestä ja koska ollaan kaikki samalla luokalla, niin se on tosi osuva nimi meijän porukalle. Harmi vaan, että kaikki ei päässy paikalle. Päädyttiin sitten loppuillasta Omegleen ja oon huomannu, et näin käy nykyään yllättävän usein. Muthei ei se väärin oo, kunhan vaan on hauskaa ja naurattaa. Suurkiitokset vielä Sonjalle, Mimmille, Leyla ja Suville ihan superista illasta!

Omegle - Talk to strangers

2 kommenttia:

  1. Jeee tykkään tosi paljon täst uudets blogista!! Ootte nii nättiä annikan kaa tos ekas kuvassa<3

    VastaaPoista