tiistai 11. lokakuuta 2011

Panostaja

Vielä kolme päivää syyslomaan jäljellä! Heti näin uuden jakson alkajaisiks tää loma tulee ihan tarpeeseen, koska mulla sattuu olemaan  kaikki haastavimmat lukioaineet just tässä jaksossa. Tänään alko englanti 6 ja lyhyt matematiikka 4 -kurssit ja samantien iski pieni paniikki, koska tehtävää on tosi paljon. Näiden lisäks ramppaan vielä kahesti viikossa opiskelemassa italiaa iltalukiossa, toka kurssi alkaa huomen illalla. Toi italia on kuitenkin tosi kivaa ja mulle ihan kun harrastus, joten siitä ei mitään paineita. Tänään kuitenkin tunsin itteni todelliseks panostajaks, koska menin koulun jälkeen kirjastoon ja istuin siellä 2 tuntia enkun kirjojen kans harjotellen kappaleita ja sanoja. Toivottavasti siis mun numerot nousis ees vähän tän jakson aikana, motivaatiota meinaan riittää tällä kertaa.


tän jakson kirjat, pelottavaa...

Tänään siel kirjastossa tajusin myös sen, et miten paljon mul on ikävä ulkomaille ja kuinka paljon haluun pois Suomesta. Selailin siinä opiskelun ohella muutamia matkaoppaita ja matkakuume iski taas, tai no oikeestaan tunnen kuuluvani niihin, joilla on krooninen matkakuume. Tuntuu kun tää ei ikinä loppuis, pitäisköhän asialle siis tehdä jotain? Voi olla.

Kattelin paljon kaikkii Italian matkaoppaita, koska se maa on mun intohimo. Aina kun nään kuvia sieltä, niin tuntuu jotenkin lämpimältä ja kotoisalta. Kaikenlisäks tuli mieleen viime kevät, jollon käytiin meijän koulun kans Sisiliassa. Se matka oli sellanen, jota en varmasti unohda koskaan.

ikävä tonne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti