keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Sick leave

Nyt sitä taas ollaan saikulla ja näin heti alkuun voin sanoa, et en nauti tästä en sit ollenkaan. Edellisestä kerrasta onkin se hieman yli kuukaus, mut onneks nyt ei oo kyse kun vaan kolmesta saikkupäivästä. Viime viikolla olin virtaa täynnä ja jaksoin painaa pitkää päivää ihan hullun kiireen keskellä, mut sit se ylirehkiminen kostautui viikonlopun puolella, kun olotila lähti huonompaan suuntaan. Kauhee kurkkukipu, kylmä hiki, repivä yskä, lihaskipu ja sekava olo otti vallan ja nyt siis makoillaan pari päivää vielä sohvalla. Lääkärissä kävin eilen, mut ei sieltä mitään erityistä pikkusen kohonneiden tulehdusarvojen lisäks löytynyt. Käsi sydämellä voin sanoa, et olo on hyvin tukala ja pelko kaikenmaailman vaarallisista jälkitaudeista on suuri, joten ei kai tässä muu kun lepo auta. :S

Tänään oon ottanut tosi rennosti enkä oo tehnyt yhtään mitään rasittavaa, mut ei ainakaan vielä oo olo kovin paljon aamua parempi. Pari tuntia sitten Robert tuli tuomaan mulle setin teetä ja lakujätskiä ja voin vaan olla kiitollinen siitä, et miten ihana mies mulla on. Vime yönä näin taas jotain hulluja painajaisia ja en tiiä mitään niin ihanaa ja turvallista, kun käpertyä toisen kainaloon kun pelottaa. Veikkaan, et yöllä tais kuumekkin käydä kylässä, koska ne unet vähän viittas siihen. Nyt pidän kuumemittaria kokoajan lähistöllä ja tsekkaan vähän väliä mikä boogie. Toivon vaan ettei mulle tulis influenssaa, fingers crossed!

Tää on yks mun lemppari sekotuksista :P
breakfast

Myönnän olevani tosi huono tässä sohvalla makoilussa vaikka kuitenkin aina tiedän, et tää on paras lääke parantumiseen. Yleensä aina sillon kun oon kipee, niin aika menee pitkälti kaikenlaiseen ideointiin ja niiden toteuttamiseen. Toissapäivänä ja eilen mulle iski inspis sisustaa tota meijän vauvalle suunnattua "huonetta" ja sain sen melkein valmiiks. Vielä puuttuu muutamia koristeita ja somisteita ja tässä samalla suunnittelen just canvas-taulun teettämistä Ifolorilla. Ei ollut kyllä kovin fiksua alkaa sisustamaan tässä kunnossa ja tän hetkisestä olosta sen kyllä huomaa. Tällanen kantapää -opistolainen kun oon, niin nyt ymmärrän pysyä peiton alla sohvalla koko päivän. Tässä kuitenkin muutama kuva mun ja Robertin aikaansaannoksista. Tiedän et ollaan ajoissa kun laskettuun aikaan on se 5 kuukautta, mut mieluummin näitä juttuja alkaa tälleen pikkuhiljaa keräilemään ettei tarvii kaikkea ostaa yhestä kuukausipalkasta. Nyt on hyvin aikaa tehdä ja suunnitella kaikki valmiiks ennen vauvan tuloa. Se aika kuluu nopeemmin kun huomataankaan. :)

Purkuhommia..
Uusi lipasto löytyi Jyskistä :)
<3
Melkein valmis <3
Heti kun silmä välttää....meillä on nyt kieltokoulutus käynnissä kun koitetaan saada nää kaverit ymmärtää, ettei tää ole niiden peti. Muuten voi tulla ongelmia sitten heinäkuussa...

Nyt voisin sukeltaa kunnolla tonne Ifolorin saloihin. Mulla on pari ihan loistavaa ideaa takataskussa vielä ton vauvanurkan varalle. Pysykää terveinä ja kipeet muistakaa levätä, mäkin lupaan täysillä yrittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti