tiistai 16. helmikuuta 2016

Uusia juttuja

Viime viikon vapaapäivät kului mun osalta aikalailla kauppoja kierrellen ja kaikkee uutta kivaa etsiskellen. Robertilla oli talviloma, joten oltiin sovittu, et tehdään täsmäisku Ikeaan jos mun työvuorot antaa myöten. Keskeltä viikkoo löydettiin sopiva päivä ja lähdettiin siis tällä kertaa Espoon Ikeaan. Arkipäivisin Ikeassa on oikeesti tosi miellyttävää kierrellä, kun sillon siellä ei oo niin järkyttävän paljon porukkaa kuten esimerkiks lauantaisin. Hui kamala! Espoon Ikea on ehkä pikkusen miellyttävämpi paikka, koska se ei oo ihan niin iso kun Vantaan versio. Muissa Ikeoissa en muistaakseni oo edes käynyt. :P

Let's go!

Tällä kertaa missiona oli löytää kaikki puuttuva vauvanurkan sisustusta varten. Ikeassa tulee niin harvoin käytyä, joten tykkään aina etukäteen suunnitella ja tehä kunnollisen ostoslistan ettei vaan mitään jää ostamatta. Olin taas kerran hämmästyny siitä, et miten halvalla päästiin pois kyseisestä tavaratalosta. Tuntuu aina siltä et tavaraa saa lappaa kunnolla kärryyn eikä ne silti paljoa siellä maksa. Hyvä niin, koska rahaa tulee näihin vauvajuttuihin menemään ihan kiitettävästi. Ei tosin haittaa, koska ei tässä ylivarojen aleta kuitenkaan elämään. Järki on hyvä pitää päässä. :)

Meille on näköjään tullu tavaksi se, et aina Ikea reissuilla käydään vetää lihapullat tai jotain muuta syötävää. Mä en niin hirveesti niille köttbullareille lämpene, mut Robert tykkää tosi paljon.

Ranskalaisia, paljon ranskalaisia. Välillä voi vähän mättää jos tekee mieli. Mulle on kyllä tullu kummallisia mielitekoja raskauden myötä...:D
Ostoksia
Kasausprojektia. Timantti kattelee tarkkaavaisena.

Löydettiin Ikeasta oikeestaan kaikki se, mitä tähän hätään olin ehtinyt suunnitella. Koko reissulta lähti mukaan vessaan uus teline, pinnasängyn lakanoita + peitto ja tyyny, matto, huopa, pyyhkeitä, hoitopöydän pehmuste, pikkunen jakkara ja siihen pehmuste ja lisäks vielä muutama lelu. Nyt alan olee jo tyytyväinen meijän pikkusen huoneeseen. Väriltään se on hyvin valkoinen, mutta tosi ihana.

Kyllä nyt kelpaa :)

Norsu -kuvioisia lakanoita <3
Tällanenkin jo löytyi, mutta tosin lastentarvikkeesta. 
En voinut vastustaa kiusausta...:D

Päivät ne vaan vierii eteenpäin, sillä tänään on enää 6 päivää seuraavaan ultraan. Pikkunen on alkanu jo hiljakseen ilmottelemaan olemassa olostaan pienien liikkeiden ja potkujen kera, jotka tuntuu niin ihanilta! Oon tosin kuullut, et myöhemmin ne potkut ei sit ookkaan enää niin ihania kun kylkiluut painautuu kasaan ja jokapaikkaa kolottaa. Nautin kuitenkin nyt tästä hetkestä kun ne vielä saa mulle onnenkyyneleen silmäkulmaan. Tänään olis täynnä rv 19+2 ja maha näyttää jo pikkusen pyöreeltä:


Nyt mä voisin jatkaa tästä vapaapäivästä nauttimista ja suunnistaa tohon alakertaan Robertia vastaan ja kauppaan. Myöhemmin illalla vielä luvassa kahvitteluhetki ihanan Suvin kanssa pitkästä aikaa. Nauttikaahan nyt tästä viikosta ja palaillaan sitten viimeistään rakenneultran jälkeen. Adios Amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti