torstai 16. tammikuuta 2014

Työmatkalla

Tossa muutama tunti sitten kotiuduin nelipäiväseltä työmatkalta Tallinnasta. Lähettiin kolmen naisen voimin viime marraskuussa käyttöön otetun uuden varausjärjestelmän koulutukseen. Nyt on todellakin sellanen olo, et kyllä kannatti lähteä. Tää järjestelmä oli mulle jo pikkusen ennestään tuttu, mutta noista päivistä jäi kuitenkin ihan älyttömästi uutta tietoo käteen. Mun viime kevään/kesän työharjottelujen takia oon suorittanu kaikki tarvittavat koulutukset Tallinnan päässä. Siellä on ihan mahtavaa porukkaa ja oli oikeestaan aika kiva ns. palaa hetkeks ajassa taaksepäin ja päästä seikkailee vanhoille kulmille.

Eka päivä oli ehkä kaikista raskain. Mulla oli kello soimassa jo ennen viittä ja satamassa piti olla ennen seiskaa. Tallinkin lakko ei onneks vaikuttanu meijän reissuun ja päästiin parissa tunnissa kepeesti Tallinnan puolelle. Laivamatka eteni tosi nopeesti ja lepposasti ja parin kahvikupin jälkeen alko silmätkin vähän virkoomaan. Satamasta otettiin taksi ja mentiin suoraan Ülemisteen, jossa se Tallinnan toimisto sijaitsee.

Paikanpäällä tehtiin pakollinen toimistokierros, jonka jälkeen käytiin koulutuksen eka osa läpi. Loppuillasta alko olla jo niin dead fiilis, et koukkasin pikasesti Rimin kautta hotellille. Huoneessa tein pikasen kasvonaamion ja sit suoraan nukkumaan.

Tuli käytyy vanhalla kunnon Rimin salaattitiskillä :pMeijän hotelli oli aika kiva, jossa oli ihan mahtava aamupala. Myös alakerran ravintolassa tuli parina iltana istuttuu viinilasillisella tai sit ihan syömässä. Sijaintikin oli ehkä parhaasta päästä, koska se on kävelymatkan päässä Tallinnan toimistolta. Aika bueno kokonaisuutena, koska keskustaankaan ei oo pitkä matka, vaikka sinne mennessä hyppää mieluiten bussiin, koska matkaa on google mapsin mukaan 3,3km/suunta. Mä kuitenkin yks ilta kävelin, koska oli pakko päästä vähän hapettumaan.


Hotellin aula

Tiistai-illan dinneri


Legendaarinen Teko hostel! Siellä tuli vietettyy aikaa viime keväänä pariinkin otteeseen Amandan ja Minnan kans. Lovely Memories <3

Breakfast

Maanantain jälkeen oltiin about 3 tuntia päivässä koulutuksessa ja niiden tuntien ohella pidettiin parit palaverit ja loppuaika jäikin sit vapaata varten. Keskiviikkona koulutuksen jälkeen sain sellasen päähänpistoksen et hei, nyt mä haluun kampaajalle. Mentiin porukalla kaunistautumaan Ülemiste keskuksen A Ilustuudioon, josta sain kampaaja ajan kuudesta eteenpäin. Mulla ja sillä kampaajalla ei ollu minkäänlaista yhteistä kieltä. Huidottiin molemmat käsillä ja mä puhuin englantii, suomee ja vähäsen myös viroo sekasin. Tässä vaiheessa saattaa kuulostaa siltä et hui apua miten joku uskaltaa antaa jonkun käsitellä hiuksia kun mitään selkeetä sopimusta tai kaavaa lopputuloksesta ei olla pystytty täysin määrittää. Mä toivoinkin jotain vähän ehkä radikaalia ja annoin melko vapaat kädet sille kampaajalle. Pyysin yllättämään ja sen se todellakin teki, positiivisesti !!

Ehkä vähän jänskätti..

ja tadaa, näin siinä kävi. ;)

Tänään tossa iltapäivällä oli taas aika sanoo heipat Tallinnalle ja lähettiin täysien laukkujen kans takasin satamaan. Tällä reissulla tuli vähän shopattua ja ehdoton vapaa-ajan kohokohta oli toi kampaaja, joka korvas Reval Sportissa käymisen. Ehkä mä siellä salilla vielä joskus käväsen, mut tällä kertaa päätin relata ja ladata pattereita oikein kunnolla.new hair

Heh heh...

Hello Helsinki!
Nyt on tosi onnellinen & hyvä fiilis. Aivan huippu ja antoisa reissu takana. Tästä on hyvä mennä huomenna töihin vähän viisampana ja huomisen jälkeen valmistaudutaankin sit jo viikonloppuun. Jee elämä on ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti