perjantai 24. tammikuuta 2014

Friday

Tää viikko meni taas ihan älyttömän nopeesti ja vaikka ite sanonkin, niin oon ollu aika tyytyväinen itteeni koko viikon aikana, koska täs lähiaikoina mun treenimotivaatio on ottanu taas turpaansa, mut tää viikko oli jotain ihan muuta ja täysin omaa luokkaansa, positiivisesti ajatellen. Nyt on perjantai ja takana päin on jo 4 mahtavaa treeniä. Huomenna olis tarkotus lähtee käynnistää lauantai aamuaerobisella, eli siis Body stepillä. Usein näin keskellä talvee kattelen netistä mieluummin kuvia hakusanalla "summer paradise" sen sijaan et raahautuisin salille, mut nyt motivaatio taas niin kympissä kun olla ja voi. Kevättä kohti kun mennään niin motivaatiokin nousee.

Tänään pistin testiin mun uuden kameran. Se on aika kiva ja kuhan saan vielä vähän asetuksii siitä muutettuu, niin sit se voi olla vielä buenompi. Kyllä kannatti hankkia!

Breakfast





Dear Summer, I miss you!

Tänään menin duunista suoraan Ladylinelle ja kävin tykittämässä AIVAN TÄYDELLISEN bodycombat tunnin. Tänään jotenkin energiaa vaan riitti ja riitti ja tekniikka tuntu olevan hallussa alusta loppuun asti. Välillä on niitä päiviä, et ei millään meinaa jaksaa vetää ihan täysii ja keskivartalon pito ei pysy kasassa ei sit millään, mut tänään oli niin toisenlainen päivä. Huhhuh mä vaan sanon, kehittyminen on aina niin ihanaa huomata!




Recovery ;)

Tällasta tänään, mitäs huomenna? Tähän loppuun vielä Bodycombatin tän hetkisen ohjelman yks parhaista biiseistä, jonka tahdissa tää tyttö painuu nukkumaan ja huomenna kohti uusia treenejä. Good night babies!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti