sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Perfect weekend

Takana on taas yks huippu viikonloppu mahtavassa seurassa. Lauantai lähti tuttuun tapaan käyntiin tunnin body stepillä, jonka jälkeen aamu oli jo siinä vaiheessa, et piti pikasuihkun kautta kiirehtii jo seuraavaan mestaan. Menin Annantalolle kuuntelee Emmin laulukonserttii ja oli niin upeeta huomata, et miten paljon Emmi oli kehittyny sen äänensä kanssa. Edellisestä Helsingin laulustudion konsertista olikin jo aikaa sen pari vuotta. Siellä oli paikalla muitakin laulajia, mut kyllä Emmi oli mun suosikki!

Upeiden lauluesitysten jälkeen päätin, et voisin sittenkin lähtee käymään Hyvinkäällä illalla. Suvi oli just saanu uuden kämpän ihan Hyvinkään keskustasta, joten pakkohan se oli käydä tsekkaamassa. Meijän kouluporukkaa edustamassa oli Leyla, Mimmi, Milla ja molemmat Suvit. Mä tykkäsin ihan älyttömästi siitä Suvin kämpästä ja huomaa heti, et kun menee pk-seudun ulkopuolelle niin vuokrahinnat putoo aika radikaalisti. Oli myös tosi ihanaa taas nähä näitä tyttöjä!

Lunch break! Kalkkuna-vuohenjuusto salaattia.
Tällä kertaa jatkot ei mun osalta ollukkaan Hyvingellä, koska menin tekee sunnuntaina yhen ylimääräsen duunivuoron. Sieltä on aina vähän heikkoo lähtee kotiin keskellä yötä, joten suuntana olikin sit Helsinki ja Aussie Club. Mentiin sinne viettää iltaa Hannan, Ollin, Tonin, Pyryn ja Mikon kans ja tällä kertaa siellä oli jopa ihan miellyttävää olla, koska porukkaa ei ollu liikaa vaan just sopivasti. Aussiesta saa ihan parhaat drinksut ja niitä tulikin pari otettua.Aussiessa ilta meni tosi kivasti ja nyt olo on sen mukainen, mut tosiaan vaan sillä tavalla, et väsyttää niin pirusti. Kai sitä kohta vois mennä nukkumaan, et huomenna riittää virtaa alottaa uus viikko. Kiitti kaikille mukana olleille tästä viikonlopusta ja erityiskiitos Suville tupareista. Huomenna se taas on, maanantai.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti