maanantai 6. tammikuuta 2014

Miniloma

Loppiaisen kunniaks päästiin viettää vähän pidennettyy viikonloppua, joka oli aika kiva tällanen miniloma tähän väliin. Seuraavat pyhät onkin sit vast pääsiäisenä. Siihen asti taas painetaan duunii ja kunnolla, mut onneks sinne on kiva mennä ja viikonloput on sit sitä omaa aikaa varten.

Näille kolmelle päivälle mulla ei ollu minkäänlaisia suunnitelmia, joka tuntu tosi oudolta. Toisaalta yleensä aina kaikki parhaat jutut tapahtuu ihan extemporee, joten siks en asiasta sen enempää panikoinu etukäteen. Lopputulos oli kuitenkin se, et sain taas ihan jäätävän treenimotivaation päälle ja jokasena aamuna heräsin ajoissa ja lähin Ladylinelle. Siellä oli nyt liikuntapäivät, eli sikana kaikkii tunteja. Tunnit on parhaita ja tän viikonlopun treenikalenteri koostukin poikkeuksellisesti BodyCombatista, Hot Kiinteytyksestä ja venyttelystä, Energiasta ja Muokkauksesta, Zumbasta ja Vatsa-selästä. Ihan kivaa vaihteluu pelkän Combatin ja cyclingin rinnalle, joita treenaan aika äkäseen tahtiin. Tähän kaikkeen mahtu vielä pari jalkatreeniä. Oli ihan jees, jumppapirkko kiittää!






Onneks mulla on paljon sellasia kavereita, jotka on kans yhtä spontaaneja kun mä. Niille voi vaan soittaa et hei lähetäänkö käymään jossain ja ei mee kun hetki ja ollaan jo menossa. Tästä hyvänä esimerkkinä lähettiin lauantaina Auran ja Sinin kans pistäytyy Ikeassa ostoksilla. Sieltä tarttu mukaan pari uunivuokaa, tyyny, tyynyliinoja, kynttilöitä ja sit yks taulu.

Shoppailun jälkeen hengattiin mun luona ja juotiin erikoiskahveja. Appelsiinikahvi oli tän päivän ykkösjuttu ja kofeiinin voimalla päätettiin laulaa singstaria. Sinä iltana säälin mun naapureiden korvia...sellaset Smells like spiritit ja Anssi Kelan Millat tuli vedettyä. Huhu.






Sunnuntaina päätin et nyt saa riittää, koska ei enää huvittanu maata kolmatta iltaa yksin kotona. Pakko myöntää et on siinä puolensa välillä vaan olla, mut oon sen verran menevä ihminen, et oli suorastaan pakottava tarve lähtee ihmisten ilmoille. Mentiin siis Caron kans dinnerille Mikonkadun Amarilloon.

Ennen keskustaan siirtymistä kävin viel moikkaamassa porukoita Louhelassa ja kattomassa niiden Pihka-kissaa, joka oli kasvanu ihan hullun paljon. Enää se ei ollukaan taskukokoa...








Tän liikuntapainotteisen viikonlopun johdosta rupes taas kuumottaa ajatus Turku Workoutista, joka järjestetään maaliskuun eka päivä. Siellä olis kaikki parhaat lajit ja ohjaajat paikalla ja vois tehä ihan hyvää lähtee treenaa muuallekkin kun vaan tohon tutulle ja turvalliselle kotisalille. Seura vaan puuttuu....anyone? ;)

Tasan viikon päästä olis tarkotus lähtee uuden järjestelmän koulutukseen Tallinnaan ja niiden neljän koulutuspäivän aikana haluisin piipahtaa esimerkiks Reval Sportissa. Sitä paikkaa onkin ollu vähän ikävä, vaikka tosin pelkästään naisille suunnatuissa (Ladyline!) saleissa on kyl myös puolensa...

Rauhallista loppiaisen jatkoo kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti