sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Saunailta

Eilen vietettiin saunailtaa Ylästössä Sinin kotona. Menossa mukana oli tietenkin Sini, Aura, Katja ja mä. Pidettiin viime kesän tyttöjen ilta part 2 saunomisen merkeissä, tosin tällä kertaa vähän rauhallisemmin kun kesällä. Alotettiin ilta perus hengailulla, jonka jälkeen Sini laitto saunan kuumaks ja sit mentiin sieltä käsin hyppimään lumihankeen. Saunomisen jälkeen ilta jatku aamu kolmeen asti, enkä vähään aikaan oo nauranu näin paljon. Näiden tyttöjen kans meillä ei oo koskaan tylsää. ;)


Aura

Sini, Katja, Mä ja Aura

Fish and chipsHAMPURILAINEN


Aamulla kun herättiin, saatiin Auran kans kuningas ajatus, et lähetään kävellen kotiin. Sit me tuolla lumihangessa rämmittiin pitkin ylästöntietä ja otettiin kuvia. Onneks ei ollu yhtään kylmä, koska muuten se matka olis varmaan tuntunu ihan ikuisuudelta, vaikka kyseessä ei ole kun siis vajaat 5 kilometrii. Oikeestaan se oli aika kivaa kävellä ja hengittää siinä samassa raikasta ilmaa ja nauttii siitä, et kerrankin oli taas hyvä talvisää!

JEEEE
Nyt enää tj 11 ja sit olis mun aika jättää tää talvi taakse ja vaihtaa maisemaa pariks kuukaudeks. Jännitys nousee...! Ens lauantaina vietetään sit läksiäisiä, sitä odotellessa vielä parit kokeet ja tehtävät, sit se olis niinkun siinä. JEE!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti