perjantai 18. maaliskuuta 2016

Vohveleita

Keskiviikkona tuli taas käytyä pitkästä aikaa Helsingissä ja oi että sitä ihanaa kevään tuulahdusta mikä siellä pyöri ilmassa. Aurinko paistoi ja oikeestaan missään ei näkynyt enää lunta, sitä onnen määrää! Pienestä sitä ihminen osaa iloita. :)

Tällä kertaa reissun tarkoituksena oli käydä tsekkaamassa Ravintolakoulu Perhon Pop up foodtruck, josta viimesen vuoden opiskelijat myi erilaisia suolaisia ja makeita vohveleita. Tää juttu oli siis osana pikkusiskoni Pinjan lopputyötä. Pinjalla olis nyt keväällä valmistujaiset edessä ja koulu siltä tais loppua just tähän tapahtumaan. Hyvä Pinja! Se itseasiassa kysäs mua tänään mukaan Gastro -messuille messukeskukseen, mut tän hetkisen olotilan takia oli pakko jättää välistä. Jäätävä väsymys ja selän kolotus on nyt vaivannut mua tässä pari päivää, joten ihan hyvä ottaa tää päivä nyt sit ihan relana. Eilen reippailtu lenkki teki selälle hyvää, mutta väsymystä se boostas sit ihan hulluna. Eiköhän tää oo taas vaan yksi vaihe, joka menee pian ohi. Toivotaan näin. :)

Nyt takasin kuitenkin itse asiaan, eli vohveleihin. Tapahtuma alkoi joskus seittemän pintaan illalla ja oltiin heti ensimmäisinä asiakkaina jonossa tietenkin. Ite päädyin maistamaan kahta eri makeeta vohvelia, jotka oli Pinjan suunnittelema Vadelma-mokka ja sitten siihen kaveriksi Tripla-suklaa. Molemmat oli älyttömän hyviä, mut kyllä se Pinjan erikoinen silti vei. Tää koko juttu oli mun mielestä mahtava idea ja kivaa vaihtelua siihen steissin perus snägäri tarjontaan. Siinä vieressä oli yks nakkikiska ja ihan sääliksi kävi, kun kaikki tuntu kiertävän sen kaukaa ja tulevan mieluummin Perhon luukulle. Onneks sää salli meitä vielä illalla, joten ei ollut yhtään paha istuu hetki ulkosalla näitä herkkuja mussuttaen. Tarjolla oli myös jääteetä, joka oli ihan huippu hyvää!

Oon kyllä niin ylpee isosisko, koska Pinjasta on oikeesti tullut ihan älyttömän hyvä kokki. Se on tosin jo pitkään ollu kiinnostunut ruoan laitosta, mut nyt ton koulun myötä siitä on kuoriutunu kunnon master chef. Toivottavasti se löytäis nyt ittelleen töitä ja pääsis rakentaa omaa uraa tolla alalla. Se on kyllä niin luotu siihen ja eiköhän se työpaikkakin sieltä kohta loksahda, kun on asenne noin hyvin kohdillaan. Kesäkuussa olis sit valmistujaisjuhlien aika ja saa nähdä, et mitähän herkkuja toi sinne sitten kokkailee. Innolla odottaen tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. ;) Pinja on paras!

1 kommentti: