lauantai 9. huhtikuuta 2016

Synttärit

Eilen oli taas se aika vuodesta, kun meitsille tuli vuoden verran lisää ikää. 22 vuotta tällä pallolla oleskelua tuli täyteen ja olo on täysin normaali, ihan niinkun ennenkin. ;-) Muistan sillon muutama vuosi sit kun täytin 18, niin se oli oikeesti tosi tosi iso juttu. Nykyään näitä ei pahemmin jaksa edes laskea. Aikasempina vuosina mulla on ollut tapana pitää jonkun sortin synttärikekkerit, mut tänä vuonna sellaset bailut jäi välistä hyvästä syystä. Vietettiin murun kans laatuaikaa ihan kahdestaan. <3 Tai oikeestaan kolmistaan, jos tää maha-asukki otetaan jo mukaan laskuihin.

Perjantai eli synttäripäivä alkoi aamupalalla alakerran Café Picnicissä kaikessa rauhassa omassa seurassa. En löytänyt kaapeista mitään mitä olis tehnyt mieli syödä, joten täytetty croisantti ja kahvi siinä kaverina ei kuulostanut yhtään huonolta idealta. Kahvittelun jälkeen kiertelin hetken vielä kauppoja ennen kun tulin takas kotiin laittautumaan iltaa varten. Mukaan tarttui pari ylisöpöä pikkumiesten paitaa ja mulle kengät H&M:stä. Oli pakko hommata sellaset kengät, joissa ei oo solmittavia nauhoja. Maha alkaa tulee jo kiitettävästi tielle. :'D
Robert pääs töistä jo kahen aikaan ja siitä suoraan hypättiin seuraavan Ventoniemen kyytiin ja matkattiin kohti Helsinkiä. Oltiin varattu hotelliyö Sokos Hotel Tornista ja sen lisäks tarkotuksena oli mennä jonnekin kivaan paikkaan syömään. Saavuttiin hotellille joskus ennen neljää ja saatiin huone Tornin tokasta kerroksesta. Maisemat ei siis ollu kovin hääppöset, mut eipä tuo tunnelmaa haitannut. Vietettiin pikkunen lepäilyhetki meidän huoneessa ja sitten vähän myöhemmin lähettiin Mikonkadun Amarillolle, koska raskausruokahimot pääs taas yllättämään. Mun alko ihan älyttömästi tekee mieli Rillon chevre salaattia, mut loppujen lopuksi en sitä sit valitettavasti saanutkaan. Yllättäen Rillossa oli arviolta noin 40min pöytäjono ja varmasti siihen päälle vielä kiitettävä ruokajono, joten päätettiin sit etsiä jotain muuta. Ulkona alko sopivasti sataa vettä, joten päädyttiin viereiseen Memphikseen syömään. Siellä sit mentiin burgeri linjalla ja saatiin ihan hyvät safkat pikkusen pettymyksen jälkeen. Loppu hyvin kaikki hyvin. Huomaa kyllä välillä millasta tunnemyrskyä nää raskaushormonit aiheuttaa, eikai sitä normaali ihminen herkisty jos ei saakkaan sitä ruokaa mitä tekee mieli. :D Voiettä kun tolla mun miehellä on varmasti välillä kestämistä...Tässä nyt kuitenkin muutama kuva meidän ihanasta päivästä.

Sain tänä vuonna viettää oikein ihanat synttärit enkä vaihtais niistä hetkeekään. On ollut niin ihanaa saada lepäillä nyt nää pari päivää, joten uskon vahvasti, et hyvin jaksaa palata huomenna töihin. Mulla on nyt ollut vähän ongelmia alaselän kanssa ja tarkemmin ottaen iskias hermossa. Käveleminen ei tunnu yhtään miellyttävältä ja näytäkin ihan pingviiniltä kun liikun. Nää on taas näitä hetkiä kun on niin "ihanaa" olla raskaana. Muutenkin alan olee jo aika kypsä, sais jo tää rakas pieni syntyä! Vielä täytyis kuitenkin tasan kolme kuukautta kestää, jos hän siis päättää saapua laskettuna aikana. Onneks tässä olis nyt enää näillä näkymin vaan 4 viikkoa töitä ja sit koittais kesä- ja mammalomat. Huhhuh, can't wait!

Nyt toivottavaisin kaikille oikein ihanaa loppu viikonloppua ja palaillaan taas mahdollisimman pian. Kiitos vielä kaikille mua muistaneille kivoista synttäri onnitteluista. Take care! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti