torstai 3. maaliskuuta 2016

Viime päivät

Edelliseen viikkoon ja kuluneisiin päiviin on mun osalta sisältynyt pääsääntösesti töitä (taas vaihteeks), mut kuitenkin myös kivempaa tekemistä kuten matkustelua ympäri uuttamaata ja kanta-hämettä. Yhtenä päivänä viime viikolla kävin kääntymässä mun porukoilla ja myöhemmin loppuviikosta matkustin Hyvinkäältä Riihimäelle ja sieltä sitten Pekolan Liikenteen kyydissä Forssaan moikkaamaan mun ihanaa ystävää Nooraa. Edellinen kerta Forssassa tais olla noin 5 vuotta sitten, joten siks oli niin ihanaa päästä käymään siellä. Mulle sattu sopivasti lauantaivapaa ja sain 5 euron tarjouslipun Pekolalta, joten miksipä ei. Oltiin Nooran kanssa ihan älyttömän paljon tekemisissä sillon amisaikoina kun Noora asu vielä Helsingissä. Nyt myöhemmin ollaan kuitenkin pidetty yhteyttä säännöllisesti, mut harvemmin sitä tulee silti oikeesti nähtyä. Koitetaan nyt joka tapauksessa pitää tätä yllä ettei liikaikävä ala taas painamaan päälle. Noora on ihan mahtava!

Tällä kertaa meidän Forssa-päivään sisältyi pikkunen kirppari kierros ja löysin paljon söpöjä vaatteita mun rakkaalle poitsulle. Kirppareilla penkomisen jälkeen käytiin syömässä ja pääsin myös tsekkaamaan Nooran & Jannen kämpän ja niiden karvaiset kaverit. Siinä taloudessa asustaa tällä hetkellä kaks kania ja sitten yks koira. Jos en olis saanut niistä pupuista niin vahvaa allergista reaktioo, niin varmasti olisin halunnut sellasen myös itelleni. Oli meinaan sen verran hellyttäviä tapauksia nämä Galle ja Belle. Meillä on kyllä jo ihan tarpeeks meidän omissa prinsessoissa, joten ei me lisää eläimiä tänne meille tarvita. ;-)

Tässä nyt muutamia kuvia viime päiviltä mun puhelimesta. Kerettiin nyt alkuviikosta juhlistaa myös mun ja Robertin 1,5v yhteiseloa ja käytiin Pancho Villassa purilaisilla. Hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa, mikäs sen ihanampaa. <3

Louhelaan mars!ladies looking hot
Riksun matkakeskus. Ehkä kuollein asema mitä oon koskaan nähnyt. :D
Riihimäki - Forssa
Pizza Pirssi ja Noora

Mun sydän suli
#foodporn
<3

Sellasta tällä kertaa. Tänään mulla olis taas vapaapäivä ja imuroinnin lisäksi ajattelin mennä nauttimaan kupillisen kahvia laatuseurassa, eli Lauran kanssa. Töihinkin mua jo kysyttiin, mut oli pakko kieltäytyä, kun tää mun parasystävä oikeen käden ranne on taas kerran niin tuskallisen kipeä ettei tolla kädellä tee mieli tehdä mitään. Onneks osaan nykyään kuunnella itteeni ja tiedän, et millon liikaduuni on liikaa. Ennen menin vaan pää kolmantena jalkana tekemään kaikki mulle tarjotut tunnit, mut nyt osaan jo ajatella myös omaa jaksamistani. Se on tärkeetä just nyt. :)

Rauhallista ja rentoa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti