maanantai 15. joulukuuta 2014

Horror weekend

Tää viikonloppu oli hieman normaalia spesiaalimpi, koska lähettiin Viivin kanssa käymään Tallinnassa. Jos seurasitte säätiedotuksia, niin osaatte varmaan veikata, että millasta oli matkustaa Suomenlahden läpi Tallinnaan. Mä tunnetusti oon tällanen pelkuri ja heiluvat laivat/lentokoneet saa mut aina ihan sekasin. Onneks kuitenkin tällä kerralla olin varautunut paljon pahempaan, joten totuus ei kirpassukkaan lähes ollenkaan. Hyvä näin. :)

Lähettiin kohti Tallinnaa 13:30 laivalla ja tultiin takasin sitten illan toiseks viimesellä, eli 20:30 laivalla. Matkat taitettiin molempiin suuntiin business loungessa, koska sain töistä sellasen lahjakortin. Hintaa tälle reissulle tuli 16 euroa per naama, joten ihan ilmasta siihen verrattuna mitä noi lounge-paikat oikeesti maksaa. Hintaan kuuluu buffet ruokailu ja sitten myös juomat. Limut, viinit, drinkit, oluet, siiderit, lonkerot jne. Oon pari kertaa aikasemminkin matkustanu busineksessa ja parasta siinä on se, et siellä on niiiiiin paljon vähemmän porukkaa ja siellä saa olla ihan rauhassa. Ruoat & juomat tietty myös ihan kiva plussa.

Tallinnassa shoppailtiin vähän joululahjoja, tuliaisia, meikkejä, vaatteita ja perinteisesti myös alkoholia. Käytiin tsekkaamassa perinteinen joulutori ja sen jälkeen pistäydyttiin Katusekohvikissa vesipiipullisella. Tästä reissusta tuli niin nostalginen ja lämmin fiilis, vaikka matkat menikin vähän horror meiningeissä.

Ehkä vähän tuhma karvalakki. Tän jälkeen jopa mulle iski joulufiilis. Ihanaa!

Tallinnan reissu oli oikein mukava ja menin sit vielä lauantai-sunnuntai väliseks yöksi Viivin sohvalle nukkumaan. Lupauduin auttaa Viiviä lavojen raahaamisessa ja muutenkin Louhelaan oli helpompi mennä kun omaan kotiin Hyvinkäälle. Kotimatka oli myös aika horror, koska raahattiin kaikki julkisilla. Kädet ja jalat oli pikkusen muussia sen jälkeen, mut loppu hyvin kaikki hyvin.

Kauhuviikonloppu sai vähän jatkoa sit sunnuntaina aikasin aamulla, kun Robert laitto mulle viestiä ja kerto menneensä ambulanssilla sairaalaan. Sillä oli kitarisaleikkaus torstaina ja sen jälkeen ei olis saanut tulla yhtään kuumetta, mut eiköhän sieltä sit pamahtanu räjähdysmäisesti 40 asteen lämmöt. Tän jälkeen hermoilin sen pari tuntia ja sitten kuulin, et seuraavaks Robert viedään Meilahteen tutkittavaks. Loppujen lopuks sinne se jäi ja tänään katotaan, et jos se vaikka päästettäis kotiin. Kaikki on hyvin tällä hetkellä ja onneks näin, mutta se huolestumisen tunne joka iski muhun sillon aamulla oli tosi vahva. Tällasta se näköjään on kun toisesta välittää aidosti. :)

Kävin eilen moikkaamassa sitä Meikussa ja nyt pidetään sit peukkuja, et tänään nähtäis jo Hyvinkäällä eikä sairaalassa. Kohta pitäis selvitä lisää, siellä se raukka nyt edelleen tiputuksessa. :(Mutta tosiaan nyt uus viikko ja uudet kujeet. 
Toivottavasti uusia ikävyyksiä ei ilmene. Hyvää maanantaita ihan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti