sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Loma

Takana upee loma ja huomenna pitäis palata takasin arkeen. Rehellisesti sanottuna oisin voinu vielä jatkaa näitä vapaita, mut työt kutsuu niin se siitä. Toisaalta ihan kiva mennä taas töihin, kun tuntuu työmotivaatiotakin olevan jonkun verran. Totaalinen aivojen nollaus tais onnistuu, en meinaan koko viikkona oo miettinyt mitään töihin liittyvää. Puhtaalla päällä siis kohti toimistoa aamulla.

Tää loma meni vähän kipeillessä, mut onneks kuumetta mulla oli vaan pari ekaa päivää. Keskiviikkona kävin allekirjottaa mun uuden asunnon paperit ja myös muuttoilmotus plus muut jutut on jo hoidettu. Nyt vaan pitäis alkaa sitten pakkailemaan ja pistämään tätä vanhaa kämppää tiptop kuntoon. Tää onnellisuuden tunne on niin sanoin kuvaamattoman ihana!

Kohta pääsee sisustaa, jeeeeeee!

Puolikuntonen lomalainen

Arkipäivät olin aikalailla vaan kotosalla, mut viikonlopun Hyvinkäällä. Perjantai hengailtiin Robertin kanssa ihan vaan kahestaan ja lauantaina kävästiin Suvin Halloween kemuissa. Suvi oli kutsunu paikalle aika paljon porukkaa, mut ei sinne sit meijän ja Sonjan lisäks muita tullukkaan. Harmitti Suvin puolesta, mut onneks sen ei tarvinnu ihan yksin olla.


Söpikset

Keskittynyt XD

Raukka joutu suihkuun

Näin siinä käy kun lähtee julkiselle paikalle nalle puhina..hahaha :D

Tällasta tällä kertaa. Seuraava loma mulla onkin sit tammikuun kuudennen päivän jälkeen, jolloin mun työsoppari loppuu. Sen jälkeen kaikki on vielä auki ja se jos joku vähän jännittää. Onneks asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, joten ei siis huolta. Kaikki on nyt niin hyvin.

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti