maanantai 24. marraskuuta 2014

Felicità

Aika taas vaan lentää, niin kun näköjään aina. Marraskuukin on pian ohi ja kohta onkin sit jo joulu. Ohops! Tällä hetkellä mulla on käynnissä 19 päivän duuniputki, joka on itseasiassa menny ihan hujauksessa. Homma alkoi normaalilla toimistoviikolla + päivystyksellä, jonka jälkeen taas normiviikko ja viikonloppu menikin sit lähes kokonaan satamassa. Nyt siis vielä noin 5 työpäivää ennen kahen päivän vapaita. Jaksaa jaksaa painaa painaa elämä on lainaa kohta oot vainaa! Joo, oon kattonut vähän liikaa Putousta. :D

Viikonloppu satamassa oli aika kiireinen, mut koska niistä vuoroista saa hyvät lisät niin en valita ollenkaan. Näin ennen joulua pieni lisäraha ei oo koskaan pahitteeks. Vai mitä?

Lauantain helppo iltapäivä. Toiset vuorot ei sit ollukaan ihan samanlaisia...

Lisäenergiaa pullosta ja söpöt muumitatskat. Kaikkee sitä väsyneenä tuleekin tehtyä..

Tää postaus oli ehkä vähän turha, mutta ajattelin kuitenkin mainita että joo, elossa ollaan! Tänne postailu on jäänyt nyt viime aikoina vahvasti sinne kakkossijalle ja tällä hetkellä suurin syy siihen on se, että tänään mulla alkaa virallisesti muutto kohti uusia tuulia. Illalla klo 18 saan avaimet uuteen luukkuun ja meen pyyhkimään pölyjä ja vähän mittailemaan paikkoja mun ihanaan kotiin. Huomenna alkaa roudaaminen ja jatkuu sitten ainakin vielä keskiviikkona. Tarkoituksena olis saada kaikki siihen kuosiin, et sunnuntaina ei tarvis enää tulla Vantaalle takasin. Eka yö Hyvinkäällä on siis näillä näkymin lauantaina.

Postauksen otsikko on italiaa ja tarkoittaa onnea/onnellisuutta. Se kuvastaa ehkä parhaiten mun tän hetkistä olotilaa, joka on jatkunut jo aika kauan. 2,5 kuukautta sitten en olis kyllä uskonut, että tässä sitä ollaan siirtymässä Hyvinkäälle. Tää on kuitenkin ehkä paras päätös, jonka oon aikoihin tehnyt. Oon yhtä hymyä koko tyttö ja tuntuu niin hyvältä koko ajan. Elämä on ihanaa!

Nyt katoan taas hetkeksi ja seuraavaksi varmaankin palaillaan sitten Hyvinkäältä käsin. Yritän hankkia laajakaistan mahdollisimman pian, että saan laitettua vähän kuvia kehiin Kymppäristä (=Hyvinkään kymppitalo). Siihen asti adios amigos! Take care : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti