sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Lovely weekend

Huomenna olis sit taas paluu arkeen, joka tuntuu aina niin vaikeelta tällasten ihanien viikonloppujen jälkeen. Onneks kuitenkaan ei oo enää montaa päivää mun syyslomaan ja sillon ajattelin totaalisesti nollata pään ja olla vaan! Itseasiassa jäljellä vain 7 työpäivää ja sit saa ottaa rennosti.

Tää viikonloppu oli aivan mahtava, vähän spesiaalimpaa tekemistä hyvässä seurassa. Lauantai aamuna lähettiin isolla porukalla viettämään yks yö Eden kylpylähotelliin Nokialle. Tällä kertaa menossa mukana oli koko meidän perhe, plus tietysti Miguel, Joonas & Juuso. Joskus aikoinaan meillä oli tapana käydä siellä kerran vuodessa, mut edellinen kerta olikin monta monta vuotta sitten. Muksuna siellä viihty tosi hyvin kun pääs laskemaan liukumäkiä ja uimaan isoissa altaissa. Sillon se paikka tuntu oikeelta vesipedon paratiisilta! Oli toki nyttenkin tosi mukavaa, mutta tuli vietettyä se aika vähän eri tavalla kun 5-6 vuotiaana. Meni hieman porealtaassa loikoiluksi. ;-)

Perjantaina tuli myös käytyä paikassa, jossa edellisen kerran kävin aikalailla tasan 7 vuotta sitten. Siis Linnanmäellä! Oli pakko käydä tsekkaamassa paljon puhuttujen valokarnevaalien meno ja oi kyllä, siellä oli tosi kaunista ja myös ihan älyttömästi porukkaa. Kahen tunnin saldona 4 laitetta, koska muu aika meni siihen jonotteluun. Mä en oo koskaan ollu mikään laitehirmu, mutta tällä kertaa ulkaltauduin käymään jopa Maailmanpyörässä! Melkonen suoritus korkeiden paikkojen kammoselta. Seuralla tais tosin olla suuri merkitys asiassa. :) Perjantaina tuli myös käytyä lasillisella Dondossa, sielläkin pitkästä aikaa.

Ihmiskeitto. Nyt kun tätä kuvaa kattoo, niin ei tee oikein mieli mennä tonne sekaan.<3

Hupiranneke ja Dondon leima. Hyvä yhdistelmä (Y)

Huomenna sitten alkaa lähtölaskenta lomaan. Näillä mennään taas vähän eteenpäin. 

Kiitokset kaikille ihanasta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti