sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

WKND

Perjantaina vietettiin pitkästä aikaa tyttöjen iltaa meidän Sex and the city girls porukalla, tai no melkein kokonaisella. Katja karkas torstaina Etelän lämpöön, joka oli melkonen harmi, mut onneks tässä on vielä tätä kesää jäljellä niin voidaan viettää se legendaarinen tyttöjen ilta part 3. Oikeestaan oon aika vihree kateudesta, kun Katja paistattelee Rhodoksen auringossa ja mulla alkaa huomenna viikon päivystys. Ihanaa kuitenkin et Katja pääs lähtee, koska se puhu siitä niin pitkään. Harmi ettei meijän lomat osunu yhteen, koska siinä tapauksessa Katja olis voinut viettää viikon mun ja Auran kans Alanyassa. Yhteinen reissu tällä porukalla on myös joskus toteutettava ja mieluiten sinne Abu Adabhiin. Hahaha!

Laitettiin perjantain riennot käyntiin mun kämpillä ja korkattiin pullollinen J.P. Chanetin ice edition skumppaa. Se oli ihan mahtavan makusta ja tuntu jotenkin hassulta juoda se jääpaloilla. Yleensä mun mielestä jäät ei kuulu skumppaan, mut oli pakko kokeilla ihan vaan koska ohjeissa niin sanottiin. Kyllä kannatti! Aura perinteisesti kisko vaan kaljaa. "Kauniit naiset ei juo kaljaa" -myytti voidaan samantien murtaa, onhan toi Aura melkonen paketti! ;)Tutto quello che ho <3

Kuinka monta naista tarvitaan avamaan yksi skumppapullo?
Ei hätää, Sini pelasti tilanteen.Olli & Pyry kävi myös moikkaa

Lähettiin kohti keskustaa joskus vähän ennen yhtätoista ja ekana stoppina kävästiin Hulabaloossa. Alunperin tarkotuksena oli mennä vaan sinne, mut koska siellä ihan kuollutta ja maksimissaan 10 ihmistä meijän lisäks, niin päätettiin nostaa kytkintä kohti uusia tuulia. Yleensä Hulabaloo on kyl mun mielestä ihan jees, koska siellä ei soi sellanen jäätävä teknojumppa. Juteltiin hetki sen omistajan kans ja se just painotti sitä, et sellasta musiikkia siellä ei tulla taatusti kuulemaan.

Tässä vaiheessa iltaa Sini lähti jo himaan, koska sillä oli joku lastenhoitokeikka aikasin aamulla. Me lähettiin Auran kans tsekkaa Vatican, joka oli myös melkonen pettymys. Vaticanin se ysäripuoli oli kokonaan kiinni, mikä tarkotti siis pelkkää konemusiikkia. Ei siis ollut ihan meijän juttu, mut eiks se niin mee, et kolmas kerta toden sanoo. Vaticanin jälkeen päätettiin et ei välitetä pääsymaksuista ja lähettiin siis vielä kolmanteen paikkaan. Lopulta päädyttiin Milliklubille ja oltiin siellä melkein pilkkuun asti.


darling <3

Vatican

Lauantai aamuna heräsin siihen, et mun yläkerrassa tehtiin varmaan muuttoo tai jotain muuta remonttia, koska sieltä kuulu niin kovaa kolinaa et melkein katto tuli alas. Ei se mitään, tästä alko virallinen krapulapäivä, jonka vietin hyvässä seurassa. Päätettiin Auran kans, et ei jäädä sänkyyn mätänee vaan lähetään jonnekkin ulos. Saatiin messiin myös Olli ja Miika ja hengailtiin porukalla pitkin myrtsii ja käytiin tasottavalla Lunan terassilla. Illalla simahdin kun kynttilä tuulessa ennen puolta yötä...


Medicine

Tänä aamuna olin onneks vedossa taas ja lähin käymään Markun (mun pt) Cyclingissä Ladylinella. Siellä oli ihmeen vähän porukkaa, mut ehkä tää alkaa olla jo sitä vilkkainta kesäloma aikaa. Ihan hyvä, pääsin ainakin mukaan ettei fillarit loppunu kesken. Oli aika huikee treeni, onneks perjantain kemutus ei hirveesti vaikuttanu suoritukseen. Kyl se aina vähän normii enemmän kirpasee, mut menee ohi tosi nopeesti.

Sweat is just fat crying!

Huomisesta alkaen siis päivystellään 24/7, eli ollaan kotosalla varmaan koko viikko. Seuraa vastaanotetaan! Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu, mulla oli ainakin ihan huippu. Kiitos tytöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti