sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus

Viime vuonna multa jäi Mökkijussit välistä, mut tänä vuonna juhlittiin sitten senkin edestä. Lähettiin perjantaina Viivin & Joonaksen kans Pertuumaata kohti melko aikasin aamulla ja näin ollen säästyttiin myös Juhannus ruuhkilta. Matkalla soitettiin suomipoppia ja tehtiin yks stoppi Heinolan abcilla. Näiden kissa Turska osotti vähän mieltään autolla matkustamisesta ja se mauku taukoomatta koko reissun ajan. Alkuun vaan naureskeltiin, mut kyl pikkusen alko nyppimään viimesillä kilometreillä. Tässä seurassa matka kuitenkin meni nopeesti ja oli törky hauskaa, kuten aina!

Räyhh

Pertunmaalle saavuttiin ennen puolta päivää ja vähän sitä myöhemmin oltiin sitten koko kööri kasassa. Tänä vuonna meitä oli yhteensä 12 plus kissat. Pakko myöntää, et kyllä mulla oli ikävä tällasta "perinteistä" suomalaista Jussia, kun tosiaan viime vuonna olin Juhannuksen Helsingin yössä, koska mulla oli pitkä viikonloppu vapaana Tallinnasta. Tästä Jussista ei oikeestaan mitään muuta jääny uupumaan, kun lämmin ja aurinkoinen kesäsää. Oli vähän viilee, mut ei se kyllä fiilistä onnistunu pilaamaan. Yötön yö on jotenkin niin upee aina!

Pihka

Kisakatsomo! Azzurrit hävis, mut vielä on tiistaina toivoa kun ne kohtaa Uruguayn.Viivin välikuolemaNo comments. Puhtaan ihon puolesta nainen tekee mitä vain!!Kiitos kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti