sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kylmä?

Tänään tein sen, joka mun on itseasias pitäny tehdä jo viime talvena, mut sit lähinkin Italiaan, joten se yritys jäi siihen. Kävin siis vihdoin avannossa uimassa! Sini tuli hakee mut suoraan duunista, jonka jälkeen otettiin Auran kärry alle ja lähettiin ajamaan kohti Kuusijärveä. Aluks vähän harhailtiin, koska kukaan meistä ei koskaan aiemmin ollu käynyt siellä. Lopulta pienen pyörimisen jälkeen löydettiin oikee paikka ja pääsin uimaan. Tytöt ei oikeen lämmenny tälle idealle, joten ne toimi mun henkisenä tukena laiturin kulmalla.

Oli kyllä niin hieno kokemus, et voisin mennä joskus uudestaan. Vaikeinta oli ehottomasti hengittäminen, ei niinkään se sinne meneminen. Kun kerran päättää, et nyt mä meen, se on sit menoo eikä sitä enää peruuteta. Varvas kerrallaan kastautuminen vois olla aika iso virhe. Paras neuvo on, et heti veteen, kerran se vaan kirpasee. Kannattaa käydä kokeilemassa!


Aura & Sini

Let's go!
 
Kylmä? Eikai?
 
Vielä olis yks duunivuoro, jonka jälkeen suunnitelmissa uuden vuoden viettoa. Onneks tiistaina vapaapäivä. Nyt lämpimään suihkuun ja nukkumaan, huomenna mennään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti