tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivä


Living in Finland is like winning the lottery. Näin paikallisena sitä on usein vaikee uskoa, mut ei me turhaan esimerkiksi niitä Pisa-tutkimuksia voiteta. Koulussa saa käydä, terveyspalvelut toimii, ruokaa on ja niin edelleen. Miksi siis valittaa pienistä asioista, kuten kylmästä talvesta, koska on siinäkin positiiviset puolensa. Kaikilla maailmassa ei oo samanlaisia oikeuksia ja mahollisuuksia, kun meillä suomalaisilla, joten ollaan siis tyytyväisiä.

Näin itsenäisyyspäivän kunniaks syötiin lounasta melkeen koko perheen voimin. Nyt telkkarissa pyörii tuntematon sotilas ja mä vaan dataan, ei ylläri sinänsä. Sekin elokuva on tullu katottua niin moneen kertaan, et sen alkaa osata jo ulkoa. Siispä facebook ja bloggaaminen on ihan varteen otettava vaihtoehto.

Eilen saatiin myös ensilumi, joten eiköhän tää joulufiilis ala pikkuhiljaa tulemaan. En koe olevani mitenkään jouluihminen. Viettäisin sen paljon mieluummin jossain kaukana ja lämpimässä, kun täällä Suomessa.
Ehkä joskus sitten...


Ensilumi


  
 

Suomityttö


Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulukuun alkua kaikille!
Muistakaa kattoo Linnanjuhlat. Hyvin todennäköisesti viimeset juhlat vähään aikaan, kun linnassa on isännän sijasta emäntä. Eli siis juhlat viimeistä kertaa Halosen johdolla. Älkää missatko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti