keskiviikko 21. joulukuuta 2011

joululoma

Nyt viimein pari ekaa lomapäivää takana ja jouluaatto lähestyy. Lumihangista ei oo tietookaan, vaikka se ei mua pahemmin edes haittaa, koska en oo mikään lumen ystävä. Tänään tarkotuksena oli vähän herätellä joulufiilistä siivoamisella ja joulumusan popittelulla. Jotenkin ei tunnu yhtään joululta ja tähän asiaan olis kiva saada muutos. Toivotaan et fiilis rupeis tästä pikkuhiljaa elpymään.

Samalla kun tein suursiivousta, niin kattelin myös vanhoja kuvia ja löysin kaikkii juttuja, joihin liittyy paljon ihania muistoja. Siinä mä sit herkistyneenä kuuntelin joulumusiikkii ja muistelin menneitä. Joskus on ihan hyvä vaan pysähtyy miettimään ja muistelee ihania tapahtumia. Sillon kaikki tuntuu siltä, että niistä hetkistä ois kulunu vaan vähän aikaa. Se lämmittää sydäntä!Vähän joulutunnelmaa jouluvaloilla!

Kynnetkin ajaa asiaa joulufiiliksen puolesta ;)


Ennen mun siivoussessioita mun kaveri Emmi tuli meille kahville. Joulupyhät alkaa kohta ja sen jälkeen Emmi suuntaa suoraan toiselle puolelle Suomee pääkaupunkiseutua karkuun, joten haluttiin nähä vielä ennen sitä. Istuttiin taas monta tuntia meijän keittiössä ja juteltiin ja juoruiltiin. Emmi on mulle yks tärkeimmistä ihmisistä täs maailmassa. Oon ehkä joskus aiemmin maininnut, et ollaan tunnettu ihan hiekkalaatikolta asti ja siitä lähtien ollaan oltu tosi läheisiä. Jaetaan kaikki ilot sekä surut ja Emmistä onkin tullu mulle kun isosisko. Tällaset ystävyyssuhteet on mun mielestä just niitä, jotka kestää aina. Voin vaan kuvitella sen päivän ku ollaan eläkkeellä ja istutaan vieläkin kahvilla jomman kumman kotona ja jutskaillaan. Sitä odotellessa meillä on viel paljon kaikkee yhteistä nähtävää ja koettavaa, joista en haluu missata hetkeekään. Emmi olet paras! En tiedä mitä tekisin ilman mun Emmiä. :)


riparikesä 2009


talvi 2011


My super sweet sixteen! 2010


Hyvää joulunodotusta kaikille! Vielä pari päivää jäljellä. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti