maanantai 21. joulukuuta 2015

Saikkuviikko...

Taas kerran pystyin toteemaan, et aina kun sanoo "mä en oo ikinä saikulla" niin pitäis koputtaa sitä puuta heti perään. Mä yleensä kuulun siihen porukkaan, jotka sairastaa vaan lomalla, mut nyt kuitenkin melkein 3 vuoden saikuttoman tauon jälkeen tälle tytölle räpsähti samantien koko viikko. Mulla harvemmin on mitään flunssia, mut jos oon kipee niin sit ollaan oikein kunnolla sellasessa rutossa että huhuh. Tällä kertaa pääs tosin jännetupentulehdus yllättämään, joten oikee käsi oli laitettava viikon käyttökieltoon. Etukäteen kerkesin jo ahdistumaan ajatukseen viikon kotona makailusta, onneks kuitenkin nyt ollaan jo voiton puolella. Huomenna olis tarkotus mennä töihin. Kyllä tää peukalo vielä vähän reistailee, mut ei oo enää läheskään niin kipee kun viikko sitten. On tää koneella kirjottaminen myös aika mielenkiintosta, kun käytössä on vasen käsi ja oikeesta kädestä vaan keskisormi, mut hyvin silti luonnistuu. ;-)

Koska viikon makailu neljän seinän sisällä ei tullu tässä tilanteessa kuuloonkaan, niin päätin ottaa hatkat Louhelaan pariks päiväks. Siellä mulla oli seuraa kokoajan eikä tarvinnu yksin nyhjöttää. Sain myös vähän rauhallista tekemistä, et pysy mieli virkeenä. Torstaina kävin papin mukana luovuttamassa verihiutaleita (itse siis kattelin tyytyväisenä vierestä :D) ja pyörähdettiin parturin kautta Tuomaan markkinoilla. Oli ihanaa saada taas vähän joulumieltä tähän päähän, kun aattoonkaan ei oo enää kolmea yötä enempää.

Perjantaina käytiin vielä Hennan kans kahvilla Mannissa ja viikonlopun vietinkin sit vaan kotosalla. Viiko meni siis paljon paremmin kun alkuun kuvittelin. Kylmägeelin ja sideharson voimalla sitä ollaan jo siinä kunnossa, et huomenna pääsee töihin. IHANAA!
Hirvenlihaburgeri. Oli oikeesti hyvää, tällasia burgereita mäkin voin syödä. :P
Pihka ja Pyry = Paita ja Peppu
Christmas time!


Bad Hair Day

Nyt haluun toivottaa kaikille oikein ihanaa joulua ja palaillaan sitten taas pyhien aikana. Syökää hyvin ja muistakaa rentoutua. Adios Amigos! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti