tiistai 23. kesäkuuta 2015

Himos Juhannus

Vihdoin ja viimein mäkin oon kaivautunu kolostani ja selviytyny Juhannus oloistani ja itseasiassa jo kahdesta melko pitkästä työpäivästä. :D Lähettiin torstaina juhlimaan Juhannusta Himokselle ja sattuneista syistä poistuttiin paikalta jo lauantaina. On kyllä pakko myöntää, että kolme päivää pelkkää bailandoo on aika raskasta. Olen vanha! noeivaan.

Meijän Himos porukkaan kuulu yhteensä 6 henkeä, eli itseni lisäks Robert, Olli, Toni, Rosa ja Noora. Rosaa ja Nooraa en ollu koskaan ennen tavannu, mut ihan mahtavia tyttöja molemmat. :) Meillä oli oma leiri leirintäalueella ja välillä käytiin moikkaamassa mun siskon Pinjan porukkaa ja myös Robertin kavereita. Itse festarialueella käytiin tsekkaamassa Teflon Brothers, Battle Beast, Apulanta ja Italo Brothers. Sää oli lähes koko aika niin huono, ettei hirveesti huvittanu liikkua sieltä leiristä minnekkään. Onneks se ei kuitenkaan meijän juhlintaa hirveesti haitannu, oli nimittäin ihan huippua!

Kaiken kivan ja alkoholipitoisen hauskanpidon keskellä kävi meille kyllä pari ikävääkin juttua ja yks niistä oli esimerkiks se, et meijän teltta alko vuotaa vettä jo ekana iltana. Ei siinä sit muuta kun autoon lämpimään nukkumaan. Selkähän siinä sit kipeyty, mut pikku vikoja. :P Syy siihen et lopeteltiin lauantaina oli lähinnä se, että taidettiin molemmat Robertin kans saada jonkun asteen ruokamyrkytys. Mua on aina varotettu festari ruoasta, koska ne paistetaan niillä isoilla pannuilla ja se reunalla oleva ruoka on just täydellinen paikka kaikille bakteereille. Perjantai-lauantai yö meni aikalailla oksennellessa ja seuraavana aamuna oli vielä maha ihan sekasin. Ehkä oli siis parempi lähtee kotiin pehmeeseen sänkyyn ja posliinivessan lähettyville. Kotimatkalla jäätiin vielä pari kertaa mutaan kiinni, mut onneks meijät sit hinattiin traktorilla pois. Sellaset festarit tällä kertaa ja ens vuonna jos lähdetään, niin myönnetään että mökki olis ihan kova sana ja mieluiten paljulla varustettu versio. Pitemmittä puheitta tässä muutama kuva meijän jussimeiningeistä. :)

On the way ;)

ISOHALI
Teflon Brothers


Eka aamu......
first aid


tytöt tuli moikkaa :)
ruuhkaa vaahtobileissä?
apinamies
Tonit
Italo Brothers
taidetta...
hups

Ens vuonna uusiks? Ehkä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti