maanantai 27. huhtikuuta 2015

Viime viikko

Huhtikuun viimesiä viikkoja viedään ja kohta juhlitaankin jo vappua. Mihin tää aika oikein hupenee? Toisaalta kiva vaan kun ilmat lämpenee ja päivät pitenee, olo tuntuu nimittäin heti paljon paremmalta talveen verrattuna. Tätä kesää ootan jotenkin tosi paljon, koska nyt jo tässä vaiheessa olis tiedossa parit festarit ja muuta mukavaa. I can't wait!

Viime viikolla kävin pitkästä aikaa taas Vantaalla moikkaamassa tuttuja. Vietin yhen yön porukoiden luona ja käytiin juhlimassa meijän papiton 51v synttäreitä Trattoria Sognossa Töölössä. Sogno oli aivan ihana paikkana ja myös ruoka oli älyttömän hyvää. Suosittelen oikeesti käymään kokeilemassa, jos ette oo vielä käyneet. :)

Perjantaina mulla oli treffit Sex and the city girlsien eli Sinin, Katjan ja Auran kanssa. Ei oltu pitkään aikaan nähty porukalla ja nyt vihdoin se oli mahollista toteuttaa. Kaikkien työvuorot tuppaa menee aina ristiin ja sit vielä Sini asuu nyt kevään Joensuussa, joten yhteistä aikaa on välillä hankalaa löytää. Onneks kuitenkin nyt oli sopiva sauma. Käytiin perinteisillä kulmiskahveilla ja myöhemmin menin vielä Auran luo, jossa sit kokkailtiin naminamiruokaa.

Lauantaina olinkin sit jo back in Hyvinkää. Hoideltiin asioita Robertin kans pitkin päivää ja illalla kävästiin Millan synttäreillä Jokiniemessä. Sunnuntai meni rennon letkeesti leffoja katsellen ja tortilloja syöden. Kokeilin ekaa kertaa soijatortilloja, jotka oli tosi bueno.

Pihkuus

mozzarella salad
Vin Santo e cantuccini
nukkumaan ----->
Perjantaina Pinja kokkas mulle aamupalaks proteeinipannareita. Nam!
välipalaa Café Bretagnessa

Auran keitokset :p
Lauantainen aamulenkki

Sunnuntain dinneri
<3

Melko ruoka-painotteisia kuvia tällä kertaa. :D Näiden lisäks olis ollu vielä monia selfieitä ja naaman vääntelykuvia, mut ne jää nyt tällä kertaa julkaisematta. Ehkä parempi niin. ;)

Nyt tähän loppuun vielä haluaisin kertoo sellasia ilouutisia, että tää tyttö vihdoin ja viimein kaikista vastoinkäymisistä huolimatta sai työpaikan! Kyllä se routa porsaan kotiin ajaa, joten siis Hesburgerille mun tie taas vie. Ens viikon keskiviikkona olis harjoitteluvuoro, jonka jälkeen painetaankin sitten vähintään 70h/3vko sopimuksella. Olo on niiin sanoin kuvaamattoman helpottunut ja oon niin onnellinen, että tää kotona istuminen saadaan nyt päätökseen. Kesäks olis luvassa vielä lisätöitä Tumlarella ja mahdollisesti myös Matkapojilla. Ihanaa päästä takas työelämään! Iloinen Veera kiittää ja kuittaa. <3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti