tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Nyt on pääsiäislomat lomailtu ja paluu arkeen alkoi tänään. Valitettavasti omalta osaltani "lomailu" jatkuu edelleen, mut salitreenailun puolesta arki koittaa tänään BodyCombatin merkeissä seiskalta illalla. Jee!

Robertilla alko loma torstai-iltana ja sen kunniaks tehtiin taas kerran uunipaprikoita ja myöhemmin illalla mentiin käymään Lauran & Jennin kans Zoomissa parilla. Ihmeen vähän oli tosin porukkaa liikenteessä, vaikka pitkäperjantai on tosi monella vapaana. Ilta oli ihan lepposa, kuten myös seuraava päivä, jollon ei tehty mitään kovin erikoista. Käytiin Robertin porukoilla syömässä ja sit vaan oltiin. Lauantainakaan ei oikein tehty mitään, paitsi ite käväsin salilla ja sit illalla haettiin Robertin kaverit satamasta. Lopulta sänky vei voiton ja oli pakko päästä nukkumaan. Ihan hyvä vaan, koska kannatti säästää energiaa sunnuntaille. ;-)

Torstai look
#foodporn
Perjantain päikkärit. Nää tytöt on niin ihania kun ne tulee aina viereen nukkumaan. <3
Kill me please -face..
Sunnuntaina meijät oltiin kutsuttu Louhelaan mun porukoille syömään. Paikalla oli luonnollisesti koko sakki, eli perhe plus poikaystävät. Papa oli laittanu karitsaa ja mami oli sitten leiponu jälkkäriks mämmi-juustokakkua. Vietettiin Louhelassa muutama tunti ja siitä sitten lähettiin Helsinkiin. Ekaks käytiin yhillä Steampunk baarissa, joka oli tosi makee paikka. Harmi vaan, että Hulabaloo lähti pois sen alta, mut onneks mulla on nykyään toi Hyvinkään Amarillo, jossa soi tanssittavaa musiikkii yleensä aina. Olavinkadulta siirryttiin sitten Prkl klubille kuuntelemaan Winterthronedin keikkaa. Nasse ja muut pojat veti hyvän setin ja näiden uus rumpali oli kans ihan huippu. Mä en enää erityisesti kuuntele ton skaalan musiikkia, mut kyllä pakko myöntää, et se pieni hevi-veera välillä herää henkiin. Hahaha. :D


söpö
Erittäin Prkleeseen sopiva juoma ja laukku :DSellanen Pääsiäinen tänä vuonna, kiitokset kaikille seurasta! :) Huomenna olis sit virallisesti mun 21v päivä...ouch. Tähän loppuun vielä pakko laittaa maailman hellyyttävin kuva, jonka sain napattua tänään aamulla kun heräsin.

mamin murut <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti