maanantai 28. heinäkuuta 2014

Tampereella

Parhaat ideat syntyy aina hetken mielijohteesta, kuten esimerkiks yhen yön pikavisiitit ehkä tän maan söpöimpään ja tunnelmallisimpaan kesäkaupunkiin Tampereelle. Lähettiin lauantaina Suvin ja Suvin pikkuserkun Vilman kans kohti Tamperetta ja yövyttiin yks yö Cumulus Koskikadulla. Mä rakastuin Tampereeseen koko sydämestäni ja en pitäis sitä yhtään huonona ajatuksena jos vaikka joskus muuttaisinkin sinne. Tampere oli täyttä rakkautta ja en olis millään halunnut lähtee kotiin sieltä...

Alotettiin meijän päivä, niin et käytiin syömässä New Yorkissa. Sieltä sai ihan hyvät mätöt, ite kokeilin esimerkiks lohisaalaattia ja sen kaverina yks roseviinistä väsätty drinksu. Tässä ravintolassa oli myös niin hyvä palvelu. Dinnerin jälkeen vietettiin alkuilta kosken rannassa ja nautittiin niin upeesta kesäillasta. Maisteltiin siinä vähän skumppaa ja tuli myös huomattua, et miten rentoo porukkaa siellä suunnalla asustelee. Meillä oli yks pullo, jota me ei saatu auki ilman pullonavaajaa, koska itsehän en hampaitani tuhoa ja muitakaan välineitä ei ollu lähettyvillä. Kävin kysäsemässä meijän viereisestä seurueesta, että oisko niillä lainata avaajaa ja samassa hetkessä yks iso hevimies siitä porukasta sano "Noo voinhan mää" ja napsautti sen korkin auki hampaillaan. Tilanne oli vähän koominen, mut onneks tää erittäin ystävällinen herra auttoi naisia hädässä ja kulutti hampaitaan. Hahaha.My ladies going for dinnerPuistoilun jälkeen mentiin vielä lähemmäks koskea istumaan Rosson terassille. Tän jälkeen ilta alko pikkuhiljaa hämärtymään ja vietettiin aikaa mm. Fat Ladyssa ja sit myös Tillikan terassilla. Mua rupes väsyttää jo yhen aikaan ihan älyttömästi ja jouduin luovuttamaan jo ennen kahta. Hotellin sänky vei siis voiton tällä kertaa, mutta onneks oli kuitenkin superhauska ilta. Suvi ja Vilma tais vielä jatkaa ihan aamuun asti. ;)

The grudge 
Yö hotellihuoneessa oli melko tuskainen, koska siellä ei ollu ilmastointia ollenkaan, eikä tajuttu sitä, et meidän pikkuikkunan olis tosiaan saanut auki. Onneks meillä oli pikkunen tuuletin, joka auttoi edes vähän. Heräilin aamulla jo ennen kymmentä ja koukkasin aamupalan kautta takas kosken rantaan nauttii auringosta. Siellä oli niin ihanaa, etten olis koskaan halunnu lähtee pois niistä maisemista. Aurinko paisto ja hymy ei vaan hyytynyt.
Vilman juna kohti Kuopiota lähti joskus kolmen pintaan ja meijän sitten vähän sen jälkeen. Matka Tampereelta Tikkurilaan lähijunalla oli ehkä hauskin ikinä, koska siihen junaan mahtu kyllä niin monenlaista porukkaa että huhhuh. Toijalasta tuli sisään iso kasa hippejä ja mukana menossa oli myös päihtynyttä porukkaa, kuten esimerkiks Jussi69 näkönen kaveri joka kaateli olutta kanssamatkustajien niskaan ja sitten suolakurkkumies, joka oli naamioinut viinansa suolakurkkupurkkiin. Konnari vähän katteli kun se joi suolakurkkupurkin lientä eikä ollut kiinnostunut niistä kurkuista yhtään. Hajusta päätellen tää kaveri ja myös oluen kaatelija heitettiin ulos junasta. Kyllä meitä ainakin nauratti!

Kiitokset Suville ja Vilmalle upeesta reissusta, voisin lähtee koska vaan uudestaan.
Tampere stole my heart!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti