lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesä!

Eilen vietettiin meijän firman kesken summer season starting päivää ja käyntiin tekemässä Nordic Walking sightseeing tour Helsingissä. Päivä lähti käyntiin Ravintola Loisteesta, jossa syötiin lounas ja jonka jälkeen lähettiin kierrokselle. Ekana stoppina pysähdyttiin Olympiatornille, josta oli aika hulppeet näkymät keskustaan. Stadionilta kierros jatku Linnunlaululle ja tässä vaiheessa vuorossa oli zumba time. Ei oo muuten montaa kertaa tullu zumbattuu tolla sijainnilla, mut hauskaahan se oli anyway. Seuraavaks pysähdyttiin Café Piritassa drinksuilla ja myöhemmin mentiin Café Violan kautta Savottaan. Tähän kierrokseen uppos sellaset nelisen tuntia ja hauskaa oli alusta loppuun asti. Meillä on hyvä tiimi! Sauvat oli lievä este kuvaamiselle, mut tässä nyt muutama hassu.


Kotiin lähdin viiden pintaan ja tässä vaiheessa iltaa saatiin Hennan & Mandan kans kuningas ajatus. Haettiin kaupasta parit siiderit ja mansikat ja mentiin puistoon nauttii lämpimästä kesäillasta. Huomasin, et näitä hetkiä mulla on oikeesti ollu niin ikävä. Pari vuotta sitten tehtiin näin tosi useesti ja nostalgian kunniaks päätettiin meidän ilta legendaariseen Dondoon. En sitten tiiä, et kuinka hyvä idea se oli, mut se on vaan fakta et hyvässä seurassa viihtyy missä vaan. Dondosta sen verran, et porukka ja musiikki oli muuttunu niin paljon, et ei oo hirvee hinku mennä uudestaan. Edellinen kerta tästä oli tosiaan sillon tammikuussa. Pari kesää sitten siellä tuli sit ravattuu kahta kauheemmin.


Aika fancy

Tää pendo jäi lyhyeen ja lähettiin kotiin jo yhen aikaan. Hauskaa oli silti as always ja kiitos Mandalle, Hennalle ja muille ihanasta illasta! Nyt tää tyttö lähtee paistattelee aurinkoon uusimman Cosmopolitanin kera ja illalla sit mennään eikä meinata. Tänään olis tarkotus lähtee Silja Europalle entisen työporukan voimin juhlimaan meidän rakasta 25 vuotiasta Fitiä. Jee kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti