sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hemma

Tänään sain vihdoinkin aikaseks tehtyy todellisen suursiivouksen mun kämpässä. Heräsin vahingossa taas joskus 07:00 jälkeen ja vielä ennen sunnuntaiaamuista hot rasvanpolttoo sain inspiksen kiillottaa tän luukun lattiasta kattoon. Joskus ei vaan millään meinaa jaksaa kiireiden keskellä ees imuroida, mut tänään sen osalta ei ollu mitään ongelmia.

Huikeen kyykkytreenin jälkeen Emmi tuli pitkästä aikaa käymään mun luona. Sillon kun Emmi vuosii sit muutti pois näiltä kulmilta niin ollaan nähty melko harvoin, joten oli aika ihanaa et saatiin tänään järjestettyy ja molempien aikataulut kerrankin natsas yhteen. Tehtiin tonnikalasalaattia, vaihettiin kuulumisia ja myöhemmin koukattiin Myyrmannin kautta käymään Louhelassa porukoiden luona. Emmi ei ollu käyny siellä mun poismuuton jälkeen, tais siis paikat olla pikkusen muuttunu viime näkemisen jälkeen.









Emmuzkaani <3













Nyt pöytäliina matchaa kappaverhoon. Vallilla on se juttu.



Oli aivan ihana sunnuntai taas kerran, näitä lisää kiitos. Huomenna siis uus viikko ja sen jälkeen tää tyttö on lomalla. Saa nähdä, et mistä löydänkään itteni ens viikon tiistaina. ;) Ihanaa sunnuntain jatkoo vielä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti