sunnuntai 4. elokuuta 2013

LA-SU

Erittäin rentoutumispainotteinen viikonloppu alkaa pikkuhiljaa olla jo ohi ja huomenna aamulla taas kukon laulun aikaan ylös sängystä ja matka kohti toimistoa voi alkaa. Tän viikonlopun tavote, eli nukkuminen ja relaaminen täytty kyllä ihan kympillä. Molempina öinä nukuin liki 10 tuntia ja lauantaina käväsin keskustassa moikkaamassa Viiviä ja muuta bileristeilypoppoota. Sen jälkeen koukkasin Keskturgin kautta takas kämpille, avasin telkkarin ja tuijotin foxlifea koko illan. Kotona Suomessa en kato telkkarii oikeestaan ikinä, mut täällä se on ihan kiva kaveri tollasten lahnauspäivien aikana.

Tänään mä kuitenkin päätin, et nyt saa riittää ja marssin iltapäivällä pikkusten kotitöiden jälkeen suoraa tietä Revaliin. 1,5 päivää sohvalla oli taas mulle ihan sopivan kokonen annos, ei kiitos enempää. Oli niiiiiiiiiin ihanaa päästä taas polkee. Spinning on ihan paras laji ja erittäin tehokas myöskin. ;)

Aamulla siinä vaiheessa kun tuhosin mun aamupalaa, niin puhuttiin Emmin kans todellinen maratoonipuhelu. Kiva vaihtaa välillä kuulumisii silleen, et kuulee toisen äänen eikä aina vaan tartte kirjottaa facebookissa. Ei oltu jutskailtu Emmin kans aikoihin ja nähtiinkin viimeks Juhannuksena. Tästä voikin siis päätellä, et ikävä alkaa olla melko suuri. Mut kohta, kohta.


jee kivaa...

Good morning <3





Munanvalkuaista heraprotskulla (mansikkaa...)

Ruokakuvista taas huomaa, et mitä tähän aikaan vuodesta saa virolaisilta toreilta tosi edullisesti. Kilosta mustaherukoita jouduin pulittaa peräti 1,90 euroa ja kilo luumuja lähtikin sit poiskantohintaan 50 sentillä. Ei tosiaan ollu hinnalla pilattu nämä ostokset. Mitenköhän tuun oikeesti pärjää sit Suomessa kun mistään ei saakkaan näin halpaa torikamaa? Onhan kauppatori toki olemassa, mut siellä kaikki marjat tuppaa olee hävyttömän hintasia verrattuna tän kaupungin tarjontaan...

Kello on vasta yheksän, mut väsyttääpä silti. Eikun siis nukkumaan, hyvät yöt kaikille ihanille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti