torstai 2. tammikuuta 2014

New Year

Tän kertanen vuodenvaihde oli ehkä hieman sekametelisoppa, koska ei oltu suunniteltu oikeestaan mitään etukäteen, mutta hauskaa oli anyway.

Päivä alkoi reippaalla salitreenillä ja tyttöjen keskeisellä lounashetkellä mun luona. Ei oltu pitkään aikaan nähty meijän ns. hiekkalaatikko-porukan kanssa, johon kuuluu siis Minna, Suvi, Anni ja meitsi. Toi nimi tulee siitä, että ollaan kaikki alunperin Louhelan lapsia ja tunnettu jo niistä kultaisista hiekkalaatikko ajoista asti. Oli ihan mahtavaa vaihtaa kuulumisia näinkin pitkän ajan jälkeen!

Uuden vuoden juhlinnat alotettiin Pinjan, Sonjan, Pietan ja Juuson kanssa Martsarin tornissa, jossa Pieta ja Juuso nykyään asustelee. Korkattiin vähän skumppaa ja Amaronea ja hengailtiin kaikessa rauhassa. Pakko kyllä myöntää, et tää näiden asunto oli aika hulppee...








En hirveen kauaa kerennyt Pietalla ja Juusolla olla, koska kuuden pintaan piti lähtee jo seuraavaan mestaan. Mentiin Annin kans käymään Camillalla Kivimäessä, jossa juhlittiin uutta vuotta, mutta siinä samalla myös Campsun synttäreitä. Camillalla tuli 1.1.2014 pyöreet täyteen, eli ruhtinaalliset 20 vuotta. Sinne ne teinivuodet katos taas vaan, aika menee niin hullun nopeesti.




Tässä vaiheessa kello alko olla jo sen verran, et oli aika siirtyä porukalla mun nurkkiin. Korkattiin skumppaa, kateltiin vanhoja videoita ja pelattiin jotain juomapeliä vähän aikaa. Vaikka mun kämppä on pieni, niin kyllä silti mahduttiin ihan hyvin olemaan, eihän meitä ollu kun se max. 10 henkilöä.

Ennen puolta yötä otettiin suunnaks Vapaala ja mentiin juhlimaan vuodenvaihteen ensi hetkee Caron luokse. Siellä oli vähän enemmän porukkaa, jonkun verran tuttuja ja jonkun verran Caron siskojen kavereita. Kellon lyödessä 00:00 pamautettiin parit raketit ja sitten ilta/yö jatkukin pikkutunneille asti.

Ite poistuin paikalta vähän vaille neljä aamuyöllä ja lähin kävelee keskellä metsää kohti omaa kotia.
Pikkusen kyllä kuumotti ja pelotti siinä vaiheessa, mut selvisin jokatapauksessa.














Tällänen uusi vuosi siis tällä kertaa. Toivottavasti vuosi 2014 olis yllätyksiä täynnä ja menis muutenkin mukavissa merkeissä. Ootan innolla mitä se tuokaan tullessaan. ;)

 
Felice Anno Nuovo a tutti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti